slogan dk

Rene nordiske råvarer

 

Uniq Nordic Gold indeholder udelukkende rene og naturlige råvarer af fineste kvalitet. Alle ingredienser er fra Norden, hvor det kølige klima sørger for, at grøntsager og urter vokser langsomt. Det giver både masser af smag og optimale vækstbetingelser for de gavnlige indholdsstoffer i grøntsager og urter. Størstedelen af proteinen i Uniq Nordic Gold kommer fra letfordøjeligt kyllingekød med masser af saft og kraft samt fra Nordsøens krill og fisk, der er rige på de vigtige omega-3 fedtsyrer.

Kylling

Kyllingekødet i Uniq Nordic Gold er ikke kun saftigt, nærende og velsmagende, men også letfordøjeligt og fyldt med proteiner.

Krill og fisk

Uniq Nordic Gold indeholder masser af fisk og krill fra Nordsøen. Krill er et rejelignende skaldyr, der lever af alger. Den ekstraherede olie stammer fra arten Euphausia Superba, som er en meget rig kilde til omega-3 fedtsyrer. Ligesom fiskeolie indeholder krilloliebåde omega-3 fedtsyrer, eicosapentaen-syre (EPA) og doco-sahexaen-syre (DHA) - men sammensat i en anden form. Hvor de fleste fiske- og torskeleverolier er i triglycerid-form, er krillolien i fosfolipid-form. Det betyder, at den er mere stabil og desuden indeholder naturligt forekommende astaxanthin, som medvirker til at stabilisere processen yderligere.

Koldpresset økologisk rapsolie

Rapsen, vi burger til at fremstille vores fine kvalitetsolie, kommer fra økologiske marker i Danmark. Olien er koldpresset, hvilket vil sige, at den ikke må have haft en temperatur over 40 grader. Det giver både en renere olie og bevarer vitaminer og mineraler.

Æbler og grøntsager

Et æble indeholder 30 vitaminer, mineraler, antioxidanter og kostfibre. For hvert kilo Uniq Nordic Gold har vi derfor brugt fem æbler. Det svarer til, at din hund får et æble om dagen. Samtidig er Uniq Nordic Gold rig på lækre og sunde grøntsager som bl.a. kartofler og gulerødder fra de nordiske marker.

Grønlæbet musling

Kun én ingrediens i Uniq Nordic Gold er ikke fra Norden – det er den grønlæbede musling. Muslingen, der lever i farvandet omkring New Zealand, har nemlig verdens højeste indhold af naturlig glucosamin, der er en uvurderlig hjælp til hunde med led og bevægeproblemer. Så dette enkle kompromis går vi gerne på.