• story 1

   

  Donna & Frederik

  Donna er lidt af en primadonna. Hvis hun ikke får en belønning, så snart jeg har kastet bolden til hende, kan jeg godt glemme alt om at forsøge igen. Hvis jeg atter prøver at kaste, kigger Donna bare på mig med et udtrykt, som jeg ikke er tvivl om betyder: ”Tror du, jeg er dum?” Sådan er hun – jeg kan simpelthen ikke snyde hende, og hun lurer alle tricks. Når jeg kommer hjem fra skole, danser hun sin helt egen karakteristiske glædesdans for bagefter at hoppe direkte op i mine arme.

 • story 2

   

  Brimer & Nina

  Lige så stor som Brimer er, ligeså rolig, sødmefuld og omsorgsfuld er han. Da en af vores andre hunde havde hvalpe, var det selvfølgelig Brimer, der var den kærlige onkel, som puffende og opmuntrende viste hvalpene til rette på vores gård. Måske gør jeg Brimer mere menneskelig, end han er – men jeg har lange samtaler med ham, hvor han både forstår alt og svarer. Og jeg kan ikke narre ham – han kigger lige igennem mig på sin helt egen underfundige måde.

 • story 3

   

  Bailey, Baloo & Lea

  Både Bailey og Baloo er ret frække, men mest Baloo. Bailey er Baloos far, og det kan man tydeligt mærke, for Bailey har travlt med at holde styr på ham. Hvis jeg ikke passer på, kan de godt finde på at stikke af med mine bamser og sko. De undersøger alt og er frygtelig nysgerrige. Både Bailey og Baloo kan bedst lide at være uden for – og det kan jeg også, så vi spurter rundt i haven sammen. Når jeg kommer hjem fra skole, hopper, danser og logrer de. Bailey og Baloo er også meget kloge og dygtige, og det er mig, der har lært dem at stå på bagbenene.

 • story 4

   

  Bastian & Peter

  Bastians mest dominerende karaktertræk er, at han er jordens største kælepotte. Han elsker at blive nusset, og det kan han sagtens selv finde ud af at gøre opmærksom på. Basse, som han hedder i daglig tale, kommer simpelthen hen til mig og insisterer på at få masseret øer, blive kløet over halen eller aet på maven. Så lægger vi os ned på gulvet og tager en ordentlig nussetur. Basse er jo efterhånden blevet en ældre herre, så han er lidt stiv især i bagbenene, men heldigvis generer det ham ikke, når vi hver dag går vores ture sammen i skoven og ved stranden.

 • story 5

   

  Molly & Levi

   

  Jeg kan ikke undgå at blive i godt humør af at være sammen med Molly. Hun er det gladeste væsen jeg kender, og det smitter. Molly elsker simpelthen alle mennesker og dyr, både katte og hunde – og især små børn. Når vi går tur, vil hun aller helst have lov til at stoppe op og snakke med dem alle sammen. Molly har et yderst veludviklet socialt gen, og når vi får gæster, bruger hun de første 20 minutter på at vise alt sit lejetøj frem. Hun henter ét stykke legetøj ad gangen, og lægger det i skødet på gæsterne, som om hun ville sige: ”Se hvad jeg har”.

 • story 6

   

  Fie & Jytte

  Jeg har haft mange hunde, men aldrig en, der har knyttet sig så stærkt til mig som Fie! Det var simpelthen kærlighed ved første blik, og vi næsten uadskillelige. Jeg har skiftende arbejdstider med jævnlige nattevagter, men alligevel følger Fie min døgnrytme, så vi altid går i seng og står op på samme tid. Hun sover i sin kurv ved siden af min seng. Lige siden Fie var helt lille, har hun kørt med mig på cykel. Hun sidder i cykelkurven på mit styr, og til sommer skal hun selvfølgelig med på cykelferie.

 • knap 1
 • knap 1
 • knap 1
 • knap 1
 • knap 1
 • knap 1
.